VV Roden 2 verliest de punten tijdens derby ONR 2
24.Nov.2019
Zaterdagmiddag was de derby vv Roden tegen ONR. Waar vv Roden erg fel begon en het tot een paar kansen leidde, waar ONR goed mee weg kwam. Na de eerste 20 minuten kreeg ONR wat meer vat op de wedstrijd en werden ze erg gevaarlijk met een bal op de lat.
Vlak voor rust kwam dan uit het niets de goal van ONR, een strakke voorzet werd binnen geknikt door de spits van de oranje hemden.
Na de rust werd het pas een echte derby. Het voetbal leek nergens meer naar en werden er vooral veel duels uitgevochten en had de scheidsrechter er zeker de handen vol aan. Deze duellen werden dan wel vooral veel op de helft van ONR uitgevochten. VV Roden bleef er de hele wedstrijd in geloven, daaruit ontstonden een paar grote kansen. Er werden ballen van de doellijn gehaald en ook een paar knappe reddingen 1 op 1 met de keeper vielen niet binnen. Dus deze keer gaan de punten mee naar de gasten door een krappe 0-1 overwinning. Of die terecht was laten we aan de kenners over.