Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

KTP Nieuw-Roden doet goede zaken in de KNVB beker in Alkmaar
18.Oct.2019
Alkmaar - Het damesteam van v.v. Nieuw-Roden, KTP Nieuw-Roden, heeft in Alkmaar tijdens de landelijke KNVB beker prima zaken gedaan in hun poule.

De blauw-witten versloegen de koploper in de eredivisie, Team Alkmaar/sportstars, met 2-5 en zijn door naar de volgende ronde. De ploeg in opbouw van nieuwe trainer Sees Bergman, stond in de rust al op een comfortabele 1-3 voorsprong door doelpunten van Mariel Miedema, Amber Bandringa en Jildau Huitema. Britt van der Gulik wist nog tegen te scoren.

Na rust ging Nieuw-Roden verder waar ze mee bezig waren. Gecontroleerd spelen en nog meer doelpunten maken. Mariel Miedema en Amber van der Donk maakten er nog 1-5 van en in de slotfase bracht Suzanne Deckers nog de 2-5 op het scorebord.

Een prima overwinning waar Nieuw-Roden weer veel moed kan putten in de eredivisie. Deze wedstrijd maakte keepster Devi Venema overigens haar debuut bij Nieuw-Roden.