Melvin Koning houdt GOMOS op de been tegen Hoogezand
6.Oct.2019
GOMOS heeft zondagmiddag het eerste punt in de 1e klasse F gepakt. De ploeg van trainer Martin Drent speelde met kunst en vliegwerk doelpuntloos gelijk tegen Hoogezand, 0-0.

De gasten uit Hoogezand hadden vanaf het begin van de wedstrijd het betere van het spel. GOMOS kon in het eerste halfuur amper onder de druk vandaan komen. Hoogezand kreeg een aantal goede mogelijkheden, maar Melvin Koning werd de man van de wedstrijd. De goalie van GOMOS stond zeer goed te keepen en redde een aantal keer zeer fraai. GOMOS kon nauwelijks gevaarlijk worden tegen het sterkere Hoogezand.

Ook in de tweede helft waren de kansen voor Hoogezand, maar het werd een rommelige wedstrijd. Hoogezand leek vlak voor tijd op 0-1 te komen, na een fout van Koning, maar de scheidsrechter zag even daarvoor een overtreding. In de laatste minuut kon GOMOS zelfs nog winnen, maar Ricardo Smit schoot in kansrijke positie rakelings naast. In de tegenaanval ging de bal echter op de stip voor Hoogezand. Martijn Bosman moest aan de noodrem trekken en ontving de rode kaart. Melvin Koning stopte de strafschop van Justin Slor en werd de held van GOMOS. Dankzij hem stapte GOMOS met één punt van het veld.

Volgende week zondag 13 oktober speelt GOMOS de uitwedstrijd tegen VKW. De aftrap in Westerbork is om 14.00 uur.