Nieuw-Roden geeft niet thuis tegen Gieten
6.Oct.2019
Nieuw-Roden heeft in eigen huis een pak op de broek gekregen van Gieten. De eerste competitiewedstrijd voor de Noordenvelders was er eentje om snel te vergeten. Doordat een aantal vaste basisspelers niet mee konden doen aan de wedstrijd, wegens blessures en schorsingen, had Nieuw-Roden niets in te brengen zondag tegen Gieten. Bij rust stonden de Nei-Roners al met 2-0 achter in een sportieve wedstrijd van beide kanten.

Na de rust moest ook nog Desmond Strik en keeper Rik van Goor het veld met een blessure verlaten. Hierdoor moest veldspeler Wilco Drent de keepershandschoenen pakken en zo de laatste 30 minuten uitspelen. Uiteindelijk werd het een iets geflatteerde 0-5 eindstand voor Gieten. Een pijnlijke nederlaag om snel te vergeten. Volgende week zondag is de kraker uit tegen Peize.

Muntendam 3-1 Groninger Boys
Siddeburen 1-2 GSAVV Forward