Wederom overwinning voor Sparta
6.Oct.2019
Korfbal - Afgelopen zaterdag kwam DTL op bezoek in Zevenhuizen, DTL had in de afgelopen wedstrijden vijf punten verzameld en Sparta zes. Een prima affiche zou je zo zeggen.

Sparta hield voor de wedstrijd ??n minuut stilte, omdat Duurt van Dijk, Vriend van Sparta, overleed. Na deze minuut floot de scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd.

De eerste Zevenhuister aanval trof direct doel, maar ook DTL wist direct de korf te vinden. De eerste 20 minuten ontliepen de ploegen elkaar weinig. Sparta cre?erde vele kansen, maar kreeg de bal niet door de korf. Toen de bal eenmaal door de korf ging liep de Zoutman-formatie van 3-3, uit naar 7-3. Bij 9-4 werden de kleedkamers opgezocht.

Coach Van der Lei was tevreden, wel hamerde hij erop dat de persoonlijke foutjes eruit moesten om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Na rust ging Sparta door met waar het gebleven was. Het spelbeeld veranderde niet en Sparta liet langzaamaan nog iets verder uit. Bij 18-10 werd er afgefloten en kon Sparta weer twee punten bij schrijven.

Volgende week komt koploper Invicta/Frigro op bezoek in Zevenhuizen. Dit beloofd te kraker van het seizoen te worden. De wedstrijd start om 15.30 uur!Â