ONR 1 pakt eerste overwinning van het seizoen
5.Oct.2019
Na een tweetal gelijke spelen heeft ONR vandaag de eerste drie punten bij weten te schrijven. Tegen het altijd lastige Middelstum werd met 5-2 gewonnen.

Met een fitte selectie had Hendrik Timmer de nodige keuzes te maken. Het woord luxeprobleem viel geregeld vandaag.
Al in de zesde minuut kon ONR juichen. Uit een corner van Hendrik Rozema wist Rens van der Knaap knap binnen te koppen. ONR leek teveel te genieten van dit doelpunt en was niet scherp bij de aftrap. Voordat menig toeschouwer het doorhad stond het alweer 1-1.
Middelstum bouwde steevast op maar was hier niet uitsluitend succesvol in. Tim van der Meulen kreeg pardoes de bal in de voeten geschoven en benutte dit buitenkansje en maakte zo de 1-2. Vlak voor voor rust viel de 1-3.
In de slotseconde viel zelfs nog de 1-4. Op aangeven van van der Meulen zorgde Leon Schievels voor de ruststand.

Na de rust werd het publiek getuige van een doodschop van jewelste. De jeugdige Rik de Boer werd gewelddadig uit de wedstrijd geschopt door de lompe en tevens abominabel spelende speler van Middelstum. Sander Postma nam de honneurs waar.

Vlak na deze aanslag werd een tegentreffer genoteerd. Bertrik Nienhuis werkte op onbegrijpelijke wijze de bal achter zijn eigen doelman.
In de 71e minuut viel de bevrijdende 2-5. De ingevallen Sander Postma bekroonde zijn invalbeurt en scoorde op aangeven van Sjors van der Velde. Bernd Voerman en Edwin Bloemendal werden in de ploeg gebracht en vervingen Hendrik Rozema en Rens van der Knaap. Na een slotfase die zijn weerga niet kende werden een paar niet te missen kansen gecreëerd. Wonder boven wonder werd er niet meer gescoord waardoor een 2-5 overwinning werd geboekt.

Hierdoor zien de manschappen van Hendrik Timmer zich terug op plaats 4 van de ranglijst.