GOMOS wint ruim van Bergum
7.Apr.2019
Norg - GOMOS heeft zondagmiddag met overtuigende cijfers gewonnen van Bergum. De ploeg van trainer Wim Bakering won na een stroeve start uiteindelijk met 4-1. Door de overwinning blijft GOMOS op de vierde plaats staan in de 1e klasse F.

Op een zeer zonnig Sportpark Schapendrift in Norg speelde GOMOS alweer voor de derde keer achter elkaar thuis. Net als tegen SVBO en FVC begon GOMOS moeizaam aan de wedstrijd. De bezoekers uit Burgum waren in de beginfase wat gevaarlijker, maar met wat kunst en vliegwerk van doelman Melvin Koning bleef het 0-0. Naarmate de eerste helft vorderde kwam GOMOS beter in het spel. En Joris Adams werd het goudhaantje voor de rust. In de 36e minuut kopte Adams knap binnen, na een goed genomen corner van Ronald Sloots. En één minuut voor rust bracht Joris Adams de stand op 2-0 voor GOMOS, na een prachtig schot.

In de tweede helft ging GOMOS op zoek naar 3-0. De supporters zagen na lange tijd weer flitsende aanvallen. In de 66e minuut kwam de thuisploeg dan ook terecht op 3-0. Jannes Siegers was met een prachtige omhaal de doelpuntenmaker. De wedstrijd was gespeeld, maar toch kwam Bergum terug tot 3-1. Het slotakkoord was echter weer voor GOMOS. Invaller Luuk Steenbergen zette de 4-1 eindstand op het scorebord.

Aanstaande zondag 14 april speelt GOMOS de uitwedstrijd tegen GAVC. De wedstrijd in het Friese Grou begint om 14.30 uur.