BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

ONR 2 weet weer wat winnen is!
6.Apr.2019
Op papier leek dit een wedstrijd te zijn die makkelijk gewonnen zou kunnen worden. Met gastspelers Tim Kooi en Patrick Kemkers in de basis, moest er vandaag gewonnen worden om nog enig zicht te hebben op de titel.

Enkele minuten na het startsignaal, wist Patrick Kemkers de 1-0 op het scorebord te zetten nadat hij de bal gelukkig mee kreeg. Ondanks het bij vlagen matige spel, wist ONR deze voorsprong snel uit te breiden. Patrick wist na een knappe solo, fantastisch raak te schieten en zette daarmee de 2-0 op het bord. Vlak voor rust wist Erik Kloosterman de 3-0 binnen te schieten na een assist van Patrick.

Na rust ging ONR verder met waar ze gebleven waren. Na een duel die Erik wist te winnen, rondde hij koelbloedig af in een 1 op 1 situatie, 4-0. Ongeveer tien minuten later wist Patrick ‘cr7’ Kemkers de stand op 5-0 te brengen. Met een mooie panne verschalkte hij zijn tegenstander en werkte de bal in het doel. Met nog tien minuten op de klok, wist Sjors van der Velde de 6-0 binnen te prikken na een goede aanvallende actie.

Deze stand bleek later ook de eindstand te zijn. Na 3 nederlagen op rij wist het tweede eindelijk weer eens te winnen met dank aan hattrick hero Patrick en Sjoerd Hoek die eindelijk eens niet mee deed. Overigens werd vandaag wel duidelijk door zijn missers, dat Daan Vrielink geen spits hoort te zijn bij het tweede. Tot volgende week !