Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Spectaculaire eindsprint Veenhuizen in topper tegen Leovardia SC
6.Apr.2019
Leeuwarden - Het leek lang een gewonnen wedstrijd voor koploper Leovardia SC uit Leeuwarden. Veenhuizen moest de zogenaamde 6 punten wedstrijd winnen om mee te doen om de koppositie in de 3e klasse zaterdag.

Maar het liep even ander in de eerste helft voor de Noordenvelders. De doelpunten vlogen de Veenhuisters om de oren. Binnen 42 minuten stonden ze al op een "onoverkomelijke" 4-0 achterstand tegen de Friezen. Toch liet Veenhuizen zich daarna van de goede kant zien. Leovardia liet het helemaal lopen waardoor Veenhuizen de hele wedstrijd omkeerde. Veenhuizen kwam terug tot 3-4 na 62 minuten voetballen. Opeens was alles weer mogelijk voor achtervolger Veenhuizen op koploper Leovardia. En in de allerlaatste seconden van de extra tijd wist Veenhuizen nog de gelijkmaker binnen te schieten, wat ook meteen de 4-4 eindstand was. Een zeer spectaculaire wedstrijd, waardoor het nog altijd spannend blijft om het kampioenschap.