BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

GOMOS hervat competitie met winst bij SC Stadspark
3.Feb.2019
Norg - GOMOS heeft zondag in de 1e klasse F met een uitwedstrijd tegen mede-promovendus SC Stadspark uitstekende zaken gedaan.

De Norgers wisten uit te winnen met 0-3. Bij rust was het nog altijd 0-0. Toen Stadspark in de 54e minuut een rode kaart kreeg kwam er meer ruimte op het veld voor GOMOS. Het was Robert Elsinga die de 0-1 scoorde in de 73e minuut. Vijf minuten later mocht Ronald Sloots (foto) een penalty nemen en schoot deze beheerst de touwen in. Jannes Siegers wist in blessuretijd de kersverse Sportploeg van het jaar op een 0-3 winst te zetten.