Peize verliest "in the dying seconds" tegen Helpman
9.Dec.2018
Haren - Het is Peize niet gelukt om met een belangrijk punt naar huis te keren uit Haren.

De Peizenaren verloren de wedstrijd in de allerlaatste minuut. Simon Wekema wist de Peizenaren binnen een kwartier nog op een voorsprong te zetten. Heel lang kon Peize er niet van genieten, want Helpman scoorde voor rust nog twee keer door Kevin Hofman en Danny Dijkstra.

Na rust lukte het Peize om de gelijkmaker te maken. Opnieuw was het Simon Wekema die het doel trof in de 57e minuut. Daarna leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel. Toch moest Peize in de allerlaatste minuut het onderspit delven. De promovendus uit Haren wist door een doelpunt van Keano Chun de volle winst te pakken met een eindstand van 3-2.

Heel erg zuur dit verlies van Peize die nu eenzaam onderaan staat en 3 punten minder hebben dan SV Olyphia die nog boven Peize staat. Volgende week moet er thuis gewonnen worden van LAC Frisia 1883 die op plek 9 staat om aansluiting te houden.