Per 1 mei 2024 heeft een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over genomen en is hiermee de nieuwe eigenaar en aanspreekpunt.

Wia Oldersma , de vorige eigenaresse, stopt dan ook helemaal per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als

ONR verliest nipt van Helpman.
25.Nov.2018
Roden - ONR speelde zaterdag thuis tegen de blauwwitten uit Groningen. Een ploeg met een aantal zeer goede spelers afkomstig van Be-Quick. Zonder verdediger Jelmer Fierstra speelden de oranjehemden een verdienstelijke wedstrijd. In het begin kreeg de thuisploeg een aantal goede kansen. Vooral aan de rechterkant was Bernd Voerman een ware plaag voor de linksback. Helaas ontbrak het bij de thuisploeg aan overtuiging bij de afronding. De gasten kwamen er in de omschakeling ook een aantal keren zeer gevaarlijk uit. In de 25e minuut resulteerde dat in de 0-1 voorsprong. Net niet kort genoeg verdedigen was genoeg om de blauw wit hemden de bal binnen te laten schieten. ONR gaf door de tegenvaller echter geen krimp. Bleef hard werken. Zat vooral op het middenveld kort op de tegenstander, waardoor ze in de wedstrijd bleven.
Kort na rust rust kreeg het echter de tweede domper te verwerken. Een actie over rechts werd beheerst afgemaakt. Waardoor Helpman uitliep naar 0-2. Het wedstrijdbeeld bleef hetzelfde. ONR dat probeerde om de aansluitingstreffer te maken. Helpman die er in de omschakeling levensgevaarlijk uit kwam.
Zou het nog 1-2 worden of zou Helpman uitlopen naar een grote score? Mede door goed keeperswerk, van de na een elleboog blessure teruggekeerde Tarick Kalfsbeek bleef het spannend. Toen in de 74e minuut uit een corner plotseling de 1-2 werd gescoord door Rens van der Knaap kreeg men in het ONR kamp hoop op meer. Dat kwam er helaas niet. Helpman speelde de wedstrijd gedisciplineerd uit. En de wedstrijd eindigde dan ook in een kleine overwinning voor de mannen uit de stad. De gasten waren uiteindelijk technisch beter en meer ervaren. De jonge ploeg uit Roden daarentegen deed zijn uiterste best. Bleef hard werken. Speelde naar zijn kunnen. Alleen bleek dat deze middag niet genoeg.

Volgende week krijgt het Velocitas op bezoek. De koploper in de 4e klasse C. Aanvang 14.30 uur