GOMOS verliest thuis van VKW
14.Oct.2018
Norg - GOMOS moet nog altijd wachten op de eerste overwinning van het seizoen. De ploeg van trainer Wim Bakering ging zondagmiddag op eigen veld met 1-3 onderuit tegen VKW.

Verslag/foto's© door Jasper Boer

GOMOS begon goed aan de wedstrijd en kwam al in de derde minuut op een 1-0 voorsprong. De bal ging op de stip nadat de doorgebroken Robert Elsinga onderuit werd gehaald. VKW mocht van geluk spreken dat de rode kaart uit bleef. Ronald Sloots schoot feilloos de strafschop binnen. De gasten uit Westerbork begonnen twijfelend aan de wedstrijd maar GOMOS was niet bij machte om de score uit te bereiden. Vlak voor de rust kwam VKW bijna op gelijke hoogte. Doelman Melvin Koning redde goed en haalde de bal uit de bovenhoek.

Na de rust kwam VKW beter in het spel en werd de wedstrijd wat gelijkwaardiger. Twintig minuten voor tijd kwam VKW dan ook op gelijke hoogte. Invaller Lars Andresen kopte raak uit een vrije trap. GOMOS kreeg meteen een goede kans op de 2-1, maar Jannes Siegers raakte de lat. Aan de andere kant maakte VKW wel de 1-2. Andresen werd het goudhaantje van VKW en scoorde zijn tweede goal van de middag, opnieuw met het hoofd. Bij beide keren zag doelman Melvin Koning er niet goed uit. GOMOS ging in de laatste minuten op zoek naar de gelijkmaker, maar echte kansen kwamen er niet meer. VKW besliste in de laatste minuut de wedstrijd. Durk de Jong schoot raak uit een vrije trap.

Volgende week zondag 21 oktober speelt GOMOS de uitwedstrijd tegen WVV. De wedstrijd in Winschoten begint om 14.00 uur.