BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

ONR wint ook van de Lauwers
6.Oct.2018
Roden - ONR heeft de tweede overwinning van het seizoen geboekt. In Roden werden de Lauwers met 2-0 verslagen.

In de 18e minuut viel de openingstreffer voor de oranjehemden. Het was aanvoerder Sander Ottens, voor de gelegenheid spelend met een regenboog aanvoerdersband, die de keeper van de Lauwers onder schot nam. Zijn poging was de doelman te machtig en Hendrik Rozema profiteerde hiervan door de bal op te pikken en binnen te schieten. ONR kon het zichzelf verwijten dat de score niet verder op werd gedreven. Het tempo lag vandaag niet niet hoog genoeg. Echter was ONR wel de betere ploeg en had weinig te vrezen voor de ploeg uit Warfstermolen. De 2-0 viel in de tweede helft. In de 52e minuut besloot Sven Buigholt de afvallende bal in een keer op de pantoffel te nemen. Zijn poging eindigde schitterend in de benedenhoek. De overige (vele) kansen werden helaas niet benut waardoor ONR bleef steken bij 2-0.