INGEZONDEN - Buurtbewoners zijn overlast Tennisvereniging REO meer dan zat.
31.Dec.2016
RODEN - INGEZONDEN En jawel, de buurt heeft het weer geweten!! Tennisvereniging REO (Regelmatig Ernstige Overlast) De tennisvereniging REO aan de Borglaan vierde van 30 op 31 december weer eens een feest. Dan weet je als buurt dat je de hele nacht geen oog dicht doet. Tot na 5.30 uur dreunde de muziek door de omgeving. Hadden we nog niet zo lang geleden de ellende van bezopen feestgangers voor de microfoon, die met hun gelal en dierlijke kreten de nacht ontsierden, nu was er het oorverdovende lawaai en gedreun van de bassen. Kennelijk zijn onze tennisfanaten slechthorend dan wel stokdoof. Klachten over die overlast maken kennelijk geen indruk bij de bestuurders van deze club.

Na diverse klachten heeft de Politie uiteindelijk rond halfzes in de morgen een einde gemaakt aan het feest. Nu dus maar een officiële klacht indienen bij de gemeente Noordenveld. Het schijnt dat mensen heden ten dage geen feestje kunnen vieren zonder een ander daarbij ernstig tekort te doen. Het interesseert de lui van REO geen barst dat de buurt hun feestjes ervaart als een ernstige inbreuk op hun welzijn. Nee, als wij maar feest kunnen vieren. Het “kijk ons eens” is bij REO tot kunst verheven. Het feit dat een ander een en ander ervaart als ernstige overlast boeit de vereniging niet in het minst. Diverse klachten in het verleden hebben geen enkel effect gehad. Het is trouwens een raadsel hoe de feestgangers met elkaar communiceren tijdens die oorverdovende herrie.

De buurt is het zat. Kennelijk is men bij de vereniging niet in staat de volumeknop iets naar beneden te draaien. In ieder geval is de buurt zat van deze disco en de zuipende schreeuwers.